×
 x 

Hlavní menu

bt2 SIC-VENIM s.r.o.Aplikace BarTender představuje špičkový software pro tisk štítků s čárovými kódy v systému Windows. Tento profesionální softwarový nástroj pro tvorbu štítků a tisk čárových kódů poskytuje výkonné funkce pro zpracování standardních štítků a pro integraci s podnikovým softwarem. Podporuje také značky RFID. Přesto je použití aplikace BarTender tak snadné, že i začátečníci mohou navrhovat štítky během několika minut.

 

bt1 SIC-VENIM s.r.o.
 

Rozdělení na edice - (verze 9.3)

BarTender UltraLite (tiskárny POD)

Licence dodána spolu s každou tiskárnou POD a funkčnost je omezena pouze na použití s tiskárnou (driverem) POD. Umožňuje základní návrh etiket, serializace, 1D/2D čárové kódy, datum i s posunem, dotazy před tiskem.

 

BarTender Basic

Licence na PC, základní návrh etiket, grafika, 1D/2D čárové kódy, serializace, datum i s posunem, dotazy před tiskem, podpora většiny TTR tiskáren na trhu, tisk na archové etikety.

 

BarTender Professional

Licence na PC, funkce jako Basic + databáze, kontrola vstupních dat, záznam úloh, ochrana hesly, rozšířená sazba textu, rozšířená serializace, záznam chybových událostí do souboru.

  

BarTender Automation

Licence na tiskárny, funkce jako Professional + integrace do informačních systémů, tisk z příkazové řádky, ActiveX, komplexní práce s RFID etiketami.

  

BarTender Enterprice Automation

Licence na tiskárny, funkce jako Automation + sdílená a centralizovaná správa tiskových úloh, rozšířená integrace do informačních systémů.

×

TOP