×
 x 

Hlavní menu

Pokud potřebujete z jakéhokoli důvodu, ať už Vám značení nařizuje norma nebo jen chcete trvale označit výrobek např. svým logem a jedná se o dřevo, kůži, umělou hmotu nebo pryž, vypalování by mohlo být tou správnou volbou.

V našem širokém sortimentu najdete vypalovadla o různém výkonu tak, aby vyhovovala Vašim požadavkům. Elektrická vypalovadla jsou opatřena kvalitní dřevěnou rukojetí, která izoluje teplo. Ohřátí mosazné vypalovací desky zajišťuje výkonná výhřevná hlava spojená s přívodním kabelem. Další variantou jsou Vypalovadla pro ruční nahřívání a Vypalovadla s vlastním nahříváním plamenem. Mosazná deska je dodávána buď ve standardních rozměrech, nebo rozměrech vyrobených na zakázku.

Bližší informace a více druhů vypalovadel naleznete na stránkách www.vypalovadla.venim.cz

Seznam vypalovadel naleznete zde

Pro cenovou nabídku nás neváhejte kontaktovat. Jelikož se jedná o zakázkovou výrobu, každé vypalovadlo se cení individuálně.

Poptávky můžete zasílat na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Elektrická vypalovadla dělíme na několik kategorií podle způsobu použití:

 

Elektrická vypalovadla ALK

Tento typ elektrických vypalovadel je vhodný pro občasné značení. Jedná se o vypalovadla vhodná pro kutily nebo někoho, kdo potřebuje označit pár kusů výrobků.

 

02 Keller ořez  03 ořez pilsner

 

ALK apoteka      25 Kábrt ořez   jameson orez

Elektrická vypalovadla S-Serie

Tento typ elektrických vypalovadel je vhodný pro značení vlastních výrobků a firemních log. Hlavní přednosti jsou velké a dostupné rozměry mosazných vypalovacích desek a jejich jednoduchá zaměnitelnost. Pro použití Vám stačí jedno zařízení a k němu můžete používat několik mosazných desek s různou grafikou. Tyto vypalovadla jsou vhodná pro střední zátěž.

ippc    S105   S Serie 105 155

 

s255 cele   S Serie 1   S Serie 2

Elektrická vypalovadla HLP

Tento typ vypalovadel je vhodný pro značení palet IPPC logem. Je konstruován na vysokou zátěž a četnost použití. Jeho systém nahřívání vyniká dlouhou životností a spolehlivostí. Robustní konstrukce vypalovadla slibuje vysokou životnost v průmyslovém prostředí. Vyrábí se ve dvou provedeních: ruční a s ocelovým trnem pro uchycení do lisu nebo stojanové vrtačky.

 

 HLP IPPC              HLP Serie     22 HLP108 fotka ELRIED

IMG 0775orez  HLP lis IPCC                     IMG 0774 orez

 

Elektrická vypalovadla P-Serie

Tento typ vypalovadel používá stejný systém nahřívání jako modely HLP. Jedná se o zmenšenou verzi těchto modelů. Je dostupný pouze v rozměru mosazné desky 75x40 mm. Vypalovadlo vyniká kompaktními rozměry, robustní konstrukci a dlouhou životností nahřívacího systému.

P Serie orez 1P Serie orez 2P Serie orez 3

 

×

TOP